Personvernerklæring

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til deg som enkeltperson. Eksempler på dette er navn, adresse, telefonnumre, epostadresse, fødselsnummer o.l. Nevnte eksempler regnes ikke som sensitive personopplysninger. Eksempler på sensitive personopplysninger er rasemessig eller etnisk bakgrunn, religiøs tro, straffeforhold, seksualitet o.l.

 

Informasjonskapsler (Cookies)

Informasjon som vises på websiden og/eller som du registrerer på websiden er knyttet til kundeforholdet mellom deg og Buri Norsk Skadedyrkontroll, og opplysninger og annen informasjon du måtte angi på denne websiden videreformidles til Buri.

Det er Buri som er ansvarlig for behandling av dine personopplysninger som du registrerer på denne web-siden.

For å kunne levere denne tjenesten, for å tilby en best mulig brukeropplevelse til deg og for å kunne tilby support, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Vi behandler informasjon om hva slags nettleser du bruker, IP-adressen din, landingsside og besøkshistorikk.

Cookies administreres i den nettleseren som brukes, og tillatelse av cookies kan slås helt av eller av for et enkelt nettsted. Vi bruker Google Analytics for statistikk over hvordan Buris nettsider brukes. Denne informasjonen anonymiseres og kan ikke knyttes til deg som person.

 

Slik kan du unngå informasjonskapsler (Cookies)

Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere disse. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger.

 

Personopplysninger til tredjepart

Buri.as vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere dine personopplysninger enn som beskrevet i personvernerklæringen. Dine data vil kun deles hvis vi er rettslig forpliktet, eller dersom vi får ditt samtykke.

Innsyn

Personer har krav på innsyn i de opplysningene som er registrerte vedrørende seg selv i henhold til Personopplysningsloven.

Henvendelsen må inneholde fødselsdato og navn. Henvendelsen må også signeres av den det søkes innsyn om.

Datatilsynet har skjema for begjæring om innsyn som kan brukes. Dette finnes ved å søke etter «innsynsskjema» på www.datatilsynet.no.

Opplysninger vi har som du mener ikke er korrekte kan du kreve rettet.